Nieuws

Flyer Almere On Stage 2015 | Youtube kanaal

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Alle Beroepenfeesten geslaagd!

buitenkant Weert On Stage

geplaatst op woensdag 12 april 2017

Op 11 april was in Weert het laatste Beroepenfeest van dit schooljaar. Altijd weer jammer als ze allemaal zijn geweest.... We zijn erg trots op hoe de jongeren het hebben gedaan, hoe ze zichzelf voorstelden, in gesprek gingen, vragen stelden en er serieus en gemotiveerd mee omgingen.  

Lees meer

Adviesrapport Commissie Vraagfinanciering MBO - Leven Lang Leren aan minister Bussemaker

doorleren werkt (3 van 23)

geplaatst op vrijdag 31 maart 2017

De baan voor het leven bestaat niet meer. De dynamische arbeidsmarkt vraagt om flexibele en wendbare mensen. Leren en jezelf blijven ontwikkelen worden daarom steeds belangrijker. Toch nemen volwassenen met een opleiding tot en met mbo-niveau 4 minder deel aan scholing, terwijl ze dat wel degelijk zouden willen. Wat is hiervan de reden, wat is er nodig om hun deelname te vergroten en kan vraagfinanciering daaraan bijdragen? Dat zijn de centrale vragen waarover de Commissie Vraagfinanciering MBO zich gebogen heeft en die hebben geleid tot 5 concrete aanbevelingen voor het nieuwe kabinet. 

 

Lees meer

14 maart jubileumeditie Delft On Stage - 10 jaar!

MvB 2007

geplaatst op vrijdag 10 maart 2017

10 jaar geleden opende Marja van Bijsterveldt, als staatssecetaris Onderwijs, de allereerste editie van VMBO On Stage in Delft. Op 14 maart 2017 opent zij, als burgemeester van Delft, de 10e editie van Delft On Stage, samen met staatssecretaris Sander Dekker. Ook de leerlingen met wie Marja van Bijsterveldt in 2007 de 1e matches maakte, zijn aanwezig. 

 

Lees meer

10 Beroepenfeesten geslaagd - nog 6 te gaan

het gooi

geplaatst op donderdag 9 maart 2017

In de afgelopen weken hebben de Beroepenfeesten van Almere, Alblasserwaard, Westland, Roermond, Betuwe, Roosendaal, Doetinchem, Heerenveen Joure en Het Gooi weer zeer succesvol plaatsgevonden. 

 

Lees meer

Uitnodiging: 4 april - aanbieding adviesrapport Commissie Vraagfinanciering MBO aan minister Bussemaker

Loesje leven lang leren

geplaatst op woensdag 1 maart 2017

Lang Leve Leren! De baan voor het leven bestaat niet meer. De dynamische arbeidsmarkt vraagt om flexibele en wendbare mensen. Leren en jezelf blijven ontwikkelen worden daarom steeds belangrijker. Toch nemen volwassenen met een opleiding tot en met mbo-niveau 4 minder deel aan scholing, terwijl ze dat wel degelijk zouden willen. Wat is hiervan de reden, wat is er nodig om hun deelname te vergroten en kan vraagfinanciering daaraan bijdragen? Dat zijn de centrale vragen waarover de Commissie Vraagfinanciering MBO zich gebogen  heeft.
 

Lees meer

© On Stage 2016 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.