Organisatie
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.
 
Projectleiding:
Sabina Kok
mail@almereonstage.nl
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.

Sabina Kok (Projectleider)
Frank van Gelder (contactpersoon Beroepsbeoefenaren) 
Rolf Hendriks (Communicatie)
 
Deelnemende scholen
Aeres vmbo, Arte College, Baken Park, Baken Poort, Baken Stad, Buitenhout College, Echnaton, Helen Parkhurst, Meergronden, Montessori Lyceum Flevoland, OPDC, Taalcentrum.
 
Wilt u hier ook een bijdrage leveren aan Almere On Stage? Neemt u dan gerust contact met ons op: mail@almereonstage.nl
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: