Contact en organisatie

Projectleiding
Sacha de Ruiter 06 - 149.967.61
Guany Wassenaar 06 - 542.958.45
E-mail mail@almereonstage.nl


Organisatie
De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden. VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating', maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

 

Initiatiefnemers
Decanenkring Almere, gemeente Almere.


Het (organiserend) Stage Team
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.

 

Deelnemende scholen
Arte College, Baken Park, Baken Poort, Buitenhout College, Echnaton, Helen Parkhurst, Meergronden, Montessori Lyceum Flevoland, OPDC Almere en het Taalcentrum.Wilt u ook een bijdrage leveren aan Almere On Stage, neem dan contact op met ons:
mail@almereonstage.nl. Volg ons voor alle updates ook via: Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook.


De mailbox wordt beheerd door Sacha de Ruiter en Guany Wassenaar.

VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: